Uluslararası Girişim İçin Türkiye Numarası Alma Süreci Nasıl?
Selam! Uluslararası bir proje geliştiriyorum ve Türkiye pazarına da açılmayı planlıyorum. Henüz Türkiye’de fiziksel ofis veya ekip yok ama potansiyel müşteriler Türkiye numarası görmek istiyor. Fiziksel hat almak için oraya gitmem lazım, bu da şu an mümkün değil. Bu yüzden sanal numara almak mantıklı gibi görünüyor. Ancak merak ettiğim şeyler var: Arama kalitesi yurtdışında nasıl? Müşteriler aradığında gecikme oluyor mu? Numarayı hem ben hem de ekip arkadaşlarım aynı anda yönetebilir miyiz? Bu süreci gerçekten iş modeline entegre eden biri varsa uzun uzun anlatırsa çok memnun olurum.
2 görüntülenme

Merhaba! Bizim startup da aynı süreçten geçti ve sanal numara bizim için en uygun çözüm oldu. Türkiye’de ofis olmadan bile yerel iletişim sağlayabildik. Şu servisi kullanıyoruz https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html Arama kalitesi oldukça iyi, özellikle Avrupa’dan Türkiye numarasıyla yapılan aramalarda gecikme çok minimal. Panel üzerinden çağrıları ekip üyeleri arasında bölüştürebiliyor, kimin hangi aramayı cevapladığını takip edebiliyorsun. Ayrıca çalışma saatleri, otomatik yanıt ve yönlendirme özellikleri sayesinde uzaktan yönetim inanılmaz kolaylaşıyor. Gerçekten Türkiye pazarına açılacak bir şirket için maliyeti düşük ama etkisi büyük bir çözüm.