top of page

Pazar Araştırması Grubu

Herkese Açık·297 üye

CS 1.6'da Oyun İçi Müzik ve Ses Efektlerinde Takılma (Bozuk Ses)

Selamlar arkadaşlar, Counter-Strike 1.6 oynarken oyun içi müziklerde ve ses efektlerinde garip takılmalar ve bozulmalar yaşıyorum. Özellikle round başlangıcındaki müzik, bomba kurma sesi ve ölüm anındaki sesler ya kesiliyor ya da çok cızırtılı çıkıyor. Bu durum oyunun atmosferini tamamen bozuyor ve rekabetçi maçlarda seslerden düşmanı tespit etmemi zorlaştırıyor. Ses sürücülerini güncelledim, oyun içi ses ayarlarını varsayılana döndürdüm, hatta farklı bir ses kartı denedim ama sorun çözülmedi. Bazı arkadaşlar bu sorunun oyunun ses dosyalarının bozuk olmasından kaynaklandığını ve güncel sürümlerde düzeltildiğini söylüyor. İnternette araştırma yaparken https://upcs16.com/tr/ adresindeki sürümün ses motorunun tamamen yenilendiğini okudum. Bu siteyi daha önce kullanan var mı? Ses takılmalarını ve bozulmalarını kalıcı olarak nasıl çözebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

3 görüntülenme
mikrotolo
Aug 06

Merhaba dostum, geçmiş olsun. Oyun içi müzik ve ses efektlerindeki takılmalar, genellikle oyunun eski veya bozuk ses dosyaları içeren sürümlerinden kaynaklanır. Özellikle internette rastgele bulunan sıkıştırılmış paketlerde bu tür ses sorunları çok sık yaşanır. Bahsettiğin siteyi ben de biliyorum ve gerçekten de oradaki sürüm, ses motoru yenilenmiş ve tüm ses efektleri optimize edilmiş olarak geliyor. Bu pakette round müzikleri, bomba sesleri, silah sesleri ve diğer tüm çevresel efektler kristal netliğinde ve tamamen hatasız çalışıyor. Ayrıca ses dosyaları özel olarak düzenlendiği için takılma, kesilme veya cızırtı gibi sorunlar tamamen ortadan kalkmış durumda. Kurulumdan sonra hiçbir ayar değiştirmene gerek kalmadan oyuna başlayabilirsin. Bu sürümü kullanan birçok oyuncu, ses kalitesindeki farkı hemen fark ettiklerini belirtiyor. Umarım bu önerim işine yarar ve oyunun keyfini tam ses kalitesiyle çıkarabilirsin.

bottom of page