top of page

Pazar Araştırması Grubu

Herkese Açık·248 üye

Evde Ürettiğim Ürünleri Satmak İçin Komple E-Ticaret Sitesi

Selam arkadaşlar! Son aylarda evde doğal sabunlar, mumlar ve el yapımı takılar üretiyorum. Artık bunları internet üzerinden satmayı planlıyorum. Fakat kafam çok karışık: hosting hızlı olmalı, ürün görselleri yüksek kaliteli olmalı, ödeme sayfaları sorunsuz çalışmalı ve site çökmesin. Önceden bazı platformlarda mağaza açtım ama site yavaş açılıyordu, bazı siparişlerde sorunlar çıktı ve müşteri kaybettim. Ayrıca teknik bilgim sınırlı, kurulum ve yönetim kolay olmalı. Sizce böyle bir e-ticaret sitesi için hangi hosting güvenilir ve uzun vadede sorunsuz olur?

6 görüntülenme
QUEEN TEREN
QUEEN TEREN
03 de dez. de 2025

Merhaba! Ben de evde ürettiğim ürünler için bir e-ticaret sitesi açtım ve ProHoster’ı kullanıyorum. Başlangıçta shared hosting ile başladım ve SSD sunucular sayesinde site inanılmaz hızlı açılıyor, görseller sorunsuz yükleniyor ve ödeme sayfaları problemsiz çalışıyor. Ücretsiz SSL ve domain veriyorlar, destek ekibi ise gerçekten çok ilgili; bir sorun yaşadığımda hemen çözüm sağladılar. Site büyüyünce VPS’ye geçmek mümkün, yani baştan sınır yok. Ayrıca site-builder sayesinde kurulumu çok kolay, teknik bilgin az olsa bile siteyi rahatça yönetebiliyorsun. Eğer evde ürettiğin ürünler için güvenilir, hızlı ve sorunsuz bir e-ticaret sitesi açmak istiyorsan, bence ProHoster tam sana göre

bottom of page