top of page

SOMA MOOD ve Safran, Mucize Bitki!

Güncelleme tarihi: 16 Ağu 2022

Ağırlığınca altın olarak tanımlanan safran sofralarımızda baharat, renk verici gibi çeşitli amaçlarla kullanıldığı gibi binlerce yıldır Mısır, Pers ve Çin Geleneksel Tıbbında kullanılmaktadır.


Son yıllarda modern bilimin de ilgisini çeken Safran, 1000'den fazla Medikal Araştırma ve Klinik Çalışmaya konu edilmiştir. Uluslararası saygın bir çok akademik yayında bu çalışmalar yayınlanmış olup, halen devam eden yüzlerce çalışma bulunmaktadır. Söz konusu çalışmalara PubMed'den rahatlıkla ulaşabileceğiniz gibi, SOMA MOOD ve Safran Ekstraktları ile ilgili olarak derlediğimiz bilgileri içeren sunumumuza bu blogdan göz atabilirsiniz. Söz konusu sunumda, yayınlanmış çalışmaların özetlerine yer verildiği gibi, detaylarına ulaşmak isteyen Sağlık Profesyonelleri için ilgili çalışmanın Referans bilgisi de bulunmaktadır.


SOMA MOOD gıda takviyeleri için safran özleri, safran ekstraksiyonu ve karakterizasyonunda uzman olan Activ'Inside (FR) tarafından üretilmektedir. Avrupa pazarında Safr'İnside markası ile sunulan ürünün eşdeğeri olup, SOMA MOOD markası otcmarketim.com'a aittir. Activ'İnside krosinler ve safranalda en yüksek konsantrasyona sahip bir dizi safran özütü sunmaktadır. Bu özler, yalnızca %100 saf Safran (Crocus sativus L.) stigmalarının en zengin kısmından yapılır.


Activ'İnside'ın patentli Tech'Care™ Ekstraksiyon yöntemiyle yumuşak ekstraksiyon işlemi sayesinde elde edilmiş dünyadaki tek kapsüllü safrandır. Değişikliklere karşı korumalı, yerel kompozisyonu koruyan, en zengin özleri içeren, safran metabolitlerinin doğal profilini koruyan patentli Tech'care TM ekstraksiyon işlemi sayesinde elde edilmiştir.


Uçucu bileşenler dahil safranal, krosinler, pikrokrosin ve safromotivinlerde en yüksek konsantrasyonları barındıran SOMA MOOD, bilimsel topluluk tarafından iyi bilinen ve tescilli patentli U-HPLC yöntemi ile tanımlanan 38'den fazla bileşik (Moras ve arkadaşları, 2018.) içerir.

SOMA MOOD, sadece birinci sınıf safran stigmalarından elde edilmiş, yüksek Sargol kalitesi Garantili, %100 doğal Crocus sativus L. DNA test edilmiş, tağşiş, boya ve sentetik malzeme içermeyen, safranın anavatanı olan İran (Horasan) kökenli ve aynı zamanda klinik olarak en çok çalışılan safran özlerinden oluşan PDO %100 Avrupa menşeli bir üründür.


Safr'İnside ile ilgili videoyu izlemek için TIKLAYINIZ...

SOMA MOOD Sunumunu aşağıdaki Linkten indirebilirsiniz. Acil şifalar, Mutlu Olun!

SOMA MOOD SUNUM
.pdf
PDF dosyasını indir • 2.52MB











70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

OTC Ne Demektir?

OTC ingilizce Over the Counter teriminin kısaltmasıdır ve "Tezgah Üstü" anlamına gelir. Sağlık alanında OTC, reçeteye tabi olmaksızın, tezgah üstü satılan ürün anlamında kullanılır. Ülkeden ülkeye me

bottom of page